Bine ati venit!

   Laboratorul de Drumuri funcţionează în cadrul Departamentului de Drumuri, Căi Ferate şi Materiale de Construcţie din Universitatea Tehnică de Construcţii Bucureşti, Facultatea de Căi Ferate, Drumuri şi Poduri încă din anul 1948 şi este autorizat de Inspecţia de Stat în Construcţii începând cu anul 2004.

   Laboratorul desfăşoară activităţi de cercetare-dezvoltare, expertize, elaborare de norme tehnice specifice aferente drumurilor.

   Obiectul principal de activitate îl constituie realizarea de lucrări de cercetare şi încercări specifice profilelor autorizate din cadrul laboratorului.

   Colectivul laboratorului de Drumuri este alcătuit din cadre didactice având norma de bază în cadrul Facultăţii de Căi Ferate, Drumuri şi Poduri. Din personalul laboratorului fac parte atât specialişti cu experienţă în domeniu (profesori, conferenţiari, şefi de lucrări) cât şi tineri specialişti (asistenţi având studii de masterat).

   Laboratorul are în dotare aparatură de ultimă oră şi echipamente moderne computerizate care împreună cu profesionalismul şi seriozitatea personalului din cadrul laboratorului asigură calitatea lucrărilor executate.

Comments Off on Bine ati venit!